top of page
Etsi
  • Admin

Viafin Terästornin avainhenkilöiden omistus vahvistuu sisäisessä järjestelyssä – yhtiö muuttaa nimen

Viafin Oy on sopinut Viafin Terästorni Oy:n osakkeita koskevasta kaupasta, jossa Terästorni Group Oy on ostanut koko Viafin Terästorni Oy:n osakekannan. Terästorni Group Oy on Viafin Oy:n, Terästornin avainhenkilöiden ja toimivan johdon, sekä pitkään Viafinissa mukana olleiden sijoittajatahojen omistama yhtiö.


Terästornin suurimmat omistajat ovat järjestelyn jälkeen edelleen Viafin Oy noin 25% osuudellaan, sekä avainhenkilöistä toimitusjohtaja Toni Kilpeläinen ja hallituksen pj. Marko Sipola. Järjestely ei vaikuta mitenkään Viafin Terästorni Oy:n organisaatioon tai toimintaan, vaan kaikki yhtiön toiminnot jatkuvat nykyisellään. Tällä järjestelyllä ei ole myöskään mitään vaikutusta muiden Viafin-yhtiöiden toimintaan tai omistukseen.


Viafin Terästorni Oy:n nimi tullaan viimeistään vuoden 2019 aikana muuttamaan yhtiön alkuperäiseksi nimeksi, Terästorni Oy:ksi. Samalla yhtiö luopuu Viafin-brandin käyttämisestä kaikessa markkinoinnissaan. Nimenmuutoksen toteutumisesta tiedotetaan erikseen.


Lisätietoja antaa:

Toni Kilpeläinen, Viafin Terästorni Oy:n ja Terästorni Group Oy:n toimitusjohtaja, puh. 040 581 4127

Marko Sipola, Viafin Terästorni Oy:n ja Terästorni Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 371 4663


Viafin Oy on monialakonsernin emoyhtiö, joka omistaa ja kehittää teollisuudessa toimivia korkean teknologian osaamista vaativia liiketoimintoja. Roolimme on olla yritysten liiketoiminnan aktiivinen kehittäjä sekä kasvun mahdollistava omistaja. Omistaja-arvon luominen ja kasvattaminen on Viafin Oy:n toiminnan perusta. Jokaisella Viafin Oy:n omistamalla liiketoimintayhtiöllä on oma strategia, hallitus ja johto. Liiketoimintayhtiömme toimivat muun muassa seuraavilla alueilla: Kunnossapito ja Service (Viafin Service Oyj), Konepajat, Henkilöstöpalvelut.

835 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page