top of page
Etsi
  • Admin

ÖSTERBERG GROUPISTA WEST WELDING OY:N UUSI PÄÄOMISTAJA

Manor Oy on ostanut 42 % West Welding Oy:n osakekannasta 18.1.2019 toteutetulla osakekaupalla. Kaupan jälkeen Manor Oy on West Weldingin suurin osakkeenomistaja 42 % osuudellaan. 31 % osakkeista omistavat West Welding Oy:n johdossa työskentelevät henkilöt ja Viafin Oy jatkaa vähemmistöomistajana 27 % osuudellaan.

Manor Oy on Österberg Groupiin kuuluva konepajayhtiö, joka on erikoistunut mm. putkistojen ja teräsrakenteiden toimituksiin. Österberg Group on pitkään toiminut perheyritys, jonka yhteenlaskettu liikevaihto on n. 30 milj. euroa. Manor Oy:n liikevaihto on noin 7 milj. euroa, ja yhtiössä työskentelee yhteensä noin 25 henkilöä.


”Manor Oy on jo pitkään alihankkijana toimittanut putkistoja ja teräsrakenteita energia-klusterille. West Weldingin raskas konepajaosaaminen tuo lisää synergioita Manor Oy:lle ja näemme myös mahdollisuuksia palvella uusia asiakkaita yhteistyössä West Weldingin kanssa”, sanoo Manor Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jens Österberg. Kaupan jälkeen Jens Österberg on valittu myös West Welding Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi.


West Welding keskittyy edelleen konepaja- ja projektiliiketoimintaansa kohdealueillaan.

Yhtiön asiakaskunta muodostuu kone- ja laitevalmistajien lisäksi entistä enemmän suorista prosessi-, energia-, kemian- sekä LNG-sektorin yrityksistä. Yhtiön palveluksessa on noin 25 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 5 milj. euroa.


”West Weldingin liiketoiminta on saatu viimeisen vuoden aikana ajettua vakaammaksi. Olemme tyytyväisiä siihen, että yhtiön tuloskyky on parantunut oikeiden strategisten muutosten myötä. Toisen konepajateollisuudessa toimivan omistajatahon myötä yhtiöllä on erittäin hyvät lähtökohdat jatkaa tätä kehitystä edelleen”, sanoo West Weldingin toimitusjohtaja Janne Halonen. Kaupan jälkeen Janne Halonen jatkaa edelleen West Welding Oy:n toimitusjohtajana.

Lisätietoja osakekaupasta:

Österberg Group, Jens Österberg, sähköposti: jens.osterberg@petsmoproducts.fi

Viafin Oy, Marko Sipola, sähköposti: marko.sipola@viafin.fi

Lisätietoja yhtiöstä:

West Welding Oy, Toimitusjohtaja, Janne Halonen, sähköposti: janne.halonen@viafin.fi

226 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page